Dette sier våre kunder om Ronia

  

VELDIG FORNØYD! 

Hei Ronia. Jeg er veldig fornøyd! Har ikke hatt urinveisinfeksjon siden jeg begynte å drikke Ronia for 6 uker siden. 18 august drar vi på ferie til Spania, da må jeg ta med meg en kartong i kofferten. Så jeg blir nok fast kunde hos dere. Helt topp. Fortalte det til en kollega på jobb og gav tlf.nr. til dere. Tusen takk.
 
– Anne Grete Strøm (Stavanger)

  

BLE KVITT URINVEIS-INFEKSJON!

Mitt navn er Bjørg Olsen, jeg er 87 år og bosatt på Finnøy i Rogaland. Jeg slet med urinveisinfeksjon, med påfølgende smerter de siste 10 år. Dette har vært svært plagsomt, da det forårsaker dårlig lukt fra urinen og er smertefullt. Jeg ble satt på gjentatte penicillinkurer, men de hadde dessverre ikke noen virkning. Da jeg skulle på sykehuset for å få operert hoften, hadde jeg også urinveisinfeksjon, men de valgte og operere meg selv om jeg hadde en infeksjon, ettersom det å gi meg en penicillinkur ikke fungerte og jeg måtte opereres.
 
Fikk høre om Ronia og den effekten det hadde gitt for enkelte, så jeg valgte og gi det et forsøk. Ble bare helt sjokkert da jeg oppdaget stor endring allerede fra første uke. Ikke smerter, ikke lukt og så god som jeg ikke kan huske at jeg har vært på lenge. Helt fantastisk, da det eneste jeg hadde gjort var å ta en shot med Ronia hver dag.
 
Har ikke hatt en eneste penicillinkur etter jeg startet opp på Ronia og på den siste kontrollen jeg var på hos legen var det ingen spor etter noen urinveisinfeksjon og slik har det vært siden.
 
Hadde bare noen sagt dette tidligere, så kunne jeg vært spart for mange år med plager og lidelse. Kommer ikke til å slutte med dette produktet, det er helt sikkert og anbefaler alle som sliter med urinveisinfeksjon og gi det en sjanse! 
 
– Bjørg Olsen (Finnøy)

 

  

PSORIASIS-PLAGER

Jeg har fra jeg var liten vært plaget med eksem i ulike varianter og i ulike stadier. Noe som ikke har vært lett å skjule. Og selvfølgelig i voksen alder heller plagsomt. For i de siste 8-10 årene har jeg blitt mer og mer "angrepet" av psoriasis over hele kroppen. Og sommerferien til Syden landet har vært viktig for påfyll av D-vitamin, sol og salter fra havet. Dette varer jo selvfølgelig ikke lenger enn når høsten kommer, endringer i luften og til tider stress og hektisk hverdag. Da blomstrer psoriasisen opp igjen. I fjor måtte jeg ty til legemidler der noe skulle smøres direkte på og tablettkur. Sikkert helt ufarlig, men i LENGDEN noe jeg ikke ønsker! Etter at jeg startet å drikke Ronia hver dag og egentlig med tanke på å forebygge for urinveisinfeksjon oppdager jeg at huden min og psoriasis flekkene mine blir svakere. Et helt naturlig produkt innenfra ser jammen ut til å bli stor glede for meg!

– Reidun Goa (Grødem)

  

  

BLE KVITT URINVEIS-INFEKSJON!

Jeg har slitt med tilbakevendende urinveisinfeksjon i nærmere 20 år. I i første halvdel av 2019 gikk jeg på gjentakende antibiotikakurer, og i tillegg to profylaktiske perioder på tre måneder med antibiotika for å unngå ny infeksjon.

Startet på sensommeren med Ronia og hadde siste runde med infeksjon i starten av oktober. Etter oktober 2019 har jeg ikke hatt noen urinveisinfeksjoner, og jeg går ikke på noen andre medisiner som motvirker infeksjon. Vi er nå i midten av mars 2020.

Jeg tar et glass med Ronia til frokost hver morgen, og er superfornøyd!

- Lene Tjora (Stavanger)